Sinds 1976 is Wijnkoperij Le Bouchon een begrip in Den Haag en omstreken. Oprichters Gerard en Eef Keijzer hielden zich in de beginjaren met name bezig met wijn, delicatessen en catering. In 1999 is de de focus op de wijnen komen te liggen. 

Inmiddels bestaat het wijnassortiment uit ruim 1700 soorten. Naast de bekende klassieke landen, zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Duitsland, is Zuid Afrika een zeer belangrijke speler. Al 38 jaren halen we wijnen van de beste estates hiervandaan. Bij ons vindt u het grootst geselecteerde ZA assortiment van Nederland. Daarnaast hebben we de top uit Australië, Nieuw-Zeeland, Argentinië en Chili. 

In 2016 is zoon Erik, partner in de zaak geworden. Met z’n inkoop en supply chain achtergrond gaat Bouchon zich nog meer met eigen import bezighouden.

Een ander belangrijke factor is enorm veel proeven, want wij doen aan kwaliteitsbewaking. Valt een bepaalde wijn of streek een jaar tegen, dan zoeken wij een heel goed alternatief. Onze klanten zijn gewend en verwend.