WIJN EN SPIJS COMBINATIES

Het advies voor wijn/spijs combinaties gaat ver! Maar begint toch altijd bij de basis. Wij proeven al onze wijnen die wij verkopen, zelfs al wijzigt de jaargang. Wat dit betekend is dat wij daadwerkelijk de smaken kennen. Deze smaken in de wijn zullen wij dan zo goed mogelijk vertalen naar uw gerecht. In eerste instantie kijken wij altijd naar het hoofdbestanddeel van de maaltijd en daarna gaan wij onze keuze verfijnen nadat u de resterende ingrediënten aangeeft. Een raspje citroen of een rijke vleessaus in plaats van groene kruiden, kan de wijn qua regio en smaak volledig doen wijzigen. Dit is om de juiste balans te vinden.

Beste assortiment selecteren voor u onder de tien euro: Zeker ook een trots in onze winkel is het assortiment onder de 10 euro, wij staan bekend om het best geselecteerde assortiment van groot Den Haag. Om het assortiment onder de 10 zo sterk te maken proeven wijn per jaar meer dan1000 wijnen. In deze prijsklasse is er heel veel kwaliteitsverschil en is daarom een behoorlijke uitdaging.

Waar je de beste producten kan halen Naast wijn hebben wij een passie voor eten en weten wij in Den Haag en omstreken de betere adressen voor verschillende producten. Waar haal je de lekkerste bonbons of het malste vlees. Op al dit soort vragen kunnen wij antwoord geven.

Waar je het lekkerste kan eten Naast dat wij zelf graag uit eten gaan, wisselen wij onze ervaringen graag uit met onze klanten waar mensen het lekkerste eten en dan tevens gelet op de prijs/kwaliteit en verassing, of liever een restaurant met heerlijk comfort food, schenken ze daar lekkere wijnen.