WIJNPROEVERIJEN

Zin om een wijnproeverij te houden? Zin in iets leuks, gezelligs en interessants? En wilt u in leuk gezelschap een mooie wijnproeverij organiseren? Dan bent u bij Bouchon aan het juiste adres.

Meer dan 45 jaar wijnpraktijk, geeft aan dat wij wel enige ervaring hebben op dit vakgebied. Al decennia organiseren wij zelf en helpen wij klanten om in huiselijke sfeer wijnproeverijen te houden.

Al met al is het super fijn om over wijnen te praten, echter het bewijs zit in de fles en weet je pas echt hoe de wijn is als je deze hebt geproefd!

Wij kunnen wijnproeverijen organiseren in verschillende thema’s. Bent u specifiek opzoek naar wijnen met Chenin Blanc? Dat hebben wij voor u! Wilt u een tour de France houden of een Giro d'Italia? Ook dat hebben wij!

Van kant en klare thema’s tot wijnproeverijen op maat, wij zijn van alle markten thuis. Zowel klassieke als ‘Nieuwe Wereld’ wijnen.

Wat kunt u van een wijnproeverij verwachten?

- Wij zullen samen met u een mooie selectie wijnen opstellen.
-U krijgt begeleiding in het geen waar u op kunt letten tijdens het wijn proeven.
-Daarnaast zult u ook uitleg krijgen over zaken zoals de wijnstreek, bepaalde manieren om wijn te maken, de klassiekers vs de nieuwkomers, jaren ga zo maar door.
-Een fantastische proeverij die u een lange tijd zult onthouden.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op en samen zullen wij een fantastische proeverij samenstellen.