BOUCHON X JONGENS VAN FINESSE

Graag stellen wij voor: De jongens van finesse!

Wij van Finesse koken vooral vanuit ons hart. Wij hebben altijd liefde gehad voor het maken van mooie gerechten en die te kunnen presenteren aan mensen die op een fijne manier bij elkaar willen zijn en willen genieten van het goede leven.

We merken steeds weer dat een goede maaltijd mensen verbindt en gelukkig maakt. En als wij daaraan kunnen bijdragen, delen wij daar zelf ook in mee.

Maar we denken ook goed na over de kwaliteiten die we willen bieden. Wij geloven allereerst in de kwaliteit van dicht bij huis: lokaal eten is uiteindelijk het eten dat het beste bij je past.

Ons land heeft een ongekende variatie aan bodemsoorten, van zware zeeklei tot losse zandgronden, van zeewater tot uiterwaarden; alles met eigen soorten leven. We zijn geweldig rijk aan van alles wat groeit en bloeit, graast en zwemt. De mooiste vis ter wereld komt uit de Noordzee; Zelfs het schrale duinlandschap rondom Den Haag levert al verrassende producten op met een palet aan krachtige smaken.

En bij deze rijkdom horen natuurlijk ook degenen die elke dag weer toegewijd zorgen voor ons voedsel: onze boeren en boerinnen, tuinders, plukkers, imkers, kwekers, vissers en zuivelaars en de hele menselijke keten die om ons heen staat. Daarom kiezen wij voor samenwerken met de kleinschalige, liefst biologische, leveranciers uit de eigen regio.

En wat onszelf betreft: alles wat we maken is puur en met de eigen handen bereid, met aandachtig vakmanschap en liefde voor de mooiste producten van de natuur en de mensen om ons heen.

En dat alles kun je steeds opnieuw terugproeven en op waarde schatten in onze Nieuwe Nederlandse Keuken.