RELATIEGESCHENKEN

Het jaar rond kunnen wij voor u de meeste unieke, originele en lekkerste wijngeschenken realiseren. Dit zou kunnen met een luxe wijnkist met bijpassend menu in de winter tot en met een zomerpakket met zonnebril en slippers.

Onze missie is het op maat verzorgen van geschenken. Dit kan zo gek tot het regelen van uw medewerkers startjaar bij het bedrijf als oogstjaar van een wijn of port. Daarnaast draaien wij onze hand ook niet om voor grote partijen a 2000 flessen met heerlijke wijn die in nette cadeau zak verpakt moeten worden. Geschenken variëren van 6 tot duizenden euro's eigenlijk zo gek als je het zelf kan verzinnen.

Nu kunt u in onze webwinkel een wijn selecteren met daarbij een geschenk kist, wanneer u bij de opmerkingen van aankoop zet, graag als cadeau verpakken (tevens een boodschap op een kaartje toevoegen), dan doen wij dit vanzelfsprekend.

Enkele voorbeelden van pakketten die wij kunnen realiseren.

-De vier jaargetijden
-Zomer aan zee
-Wijnen met bepaalde jaren
-Gekke labels
-Exclusieve wijnen
-Giro d'Italia
-Tour de France
-De 100 punten Parker kist
-De 100 punten Atkin kist
-Zoetekauw pakket met zoete wijn en bonbons
-Het 3-4-5-6 gangen menu pakket
-Wine to go pakket met wijn, glazen en een twee-fase kurkentrekker
-Het bruis pakket, met heerlijke champagne
-En nog veel meer.

In overleg kunnen we bijna alles voor u realiseren. Wel willen we natuurlijk bij complexere opdrachten ruim van te voren contact hebben voor een soepel verloop van de opdracht.

Zit er iets bij waar u interesse in heeft, of mist u iets? Neem vooral contact met ons op en samen kunnen wij u het beste gepersonaliseerde wijngeschenk aanbieden.

Zelfs kunnen wij het selecteren van grotere volumes pakketten vooraf de wijn of enkele wijnen voorproeven en tegen meerprijs kunnen we er zelfs een bedrijfsuitje van maken, dat alle mensen die de geschenken overhandigen ook weten wat er gegeven wordt met achterliggend verhaal. Op dit moment zeer onder voorbehoud vanwege de COVID-19 beperkingen.

Het enige wat u zich bij onze pakketten moet afvragen, is op welke manier kan ik van de heerlijke wijn mee genieten 😆