THEMA'S MET VRIENDEN

Zin in iets leuks, gezelligs en interessant? En wilt u in leuk gezelschap een mooie wijnproeverij organiseren? Dan bent u bij Bouchon bij het juiste adres.

Met meer dan 45 jaar ervaring in wijn, kunnen wij met een gerust hart vertellen dat wij wel enige ervaring hebben op dit vakgebied. Al jaren organiseren wij zelf proeverijen en helpen wij klanten om in huiselijke sfeer wijnproeverijen te houden.

Al met al is het super fijn om over wijnen te praten, echter weet je pas echt wanneer wijn lekker is als je deze hebt geproefd!

Wij kunnen wijnproeverijen organiseren in verschillende thema’s. Bent u specifiek opzoek naar wijnen met Chenin Blanc? Dat hebben wij voor u! Wilt u een tour de France houden of een rondje Italie? Ook dat hebben wij!

Van kant en klare thema’s tot wijnproeverijen op maat, wij zijn van alle markten thuis. Zowel klassieke als’Nieuwe Wereld’ wijnen.

Heeft u een bepaald idee? Of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.