PERSOONLIJK ADVIES

Als wijnspecialist hebben wij een adviserende taak. Graag delen wij onze 45 jaar aan ervaring om ervoor te zorgen dat bij elke gelegenheid de beste wijnen geschonken en gedronken kunnen worden. U kunt advies inwinnen voor de gezellige borrel waarbij uw vrienden met de wijnkwaliteit kunt verassen tot en met de 10 gangen diners met gecompliceerde gerechten. Maar boven alles kom een keer naar de winkel voor een gezellig gesprek over wijnen en spijzen.

Wij werken op een andere manier dan de meeste wijnzaken. Wij proberen een smaakprofiel te gaan schetsen dat bij u past, maar ook proberen wij u uit te dagen met smaken die net anders zijn. Samen met u willen wij het wijn avontuur aangaan en voor u mooie wijnervaringen creëren.

Naast een persoonlijk advies hebben wij ook echt iedere wijn die wij in onze winkel verkopen geproefd. Dit houdt in dat de wijnen goedgekeurd zijn en wij achten dat er in die prijsklasse niets beters is. Het ene jaar hoeft het andere jaar niet te zijn, waar een Bordeaux jaar 2010 waanzinnig is, is een jaar 2013 heel matig (wij als onafhankelijke zaak kunnen alle slechte jaren overslaan). Hieronder verstaan wij dat wij u dus altijd het beste product kunnen presenteren. Dit is een uitgangsbasis waarmee wij echt een verschil kunnen maken ten opzichte van alle andere wijnspecialisten in Nederland.

Wij kunnen u persoonlijk advies geven over:

•Wijn/spijs combinaties
•Beste assortiment selecteren voor u onder de tien euro
•Wijnen uit jubileum jaren
•Waar je de beste producten kan halen
•Waar je het lekkerste kan eten

Wijn/spijs combinaties: Het advies voor wijn/spijs combinaties gaat ver! Maar begint toch altijd bij de basis. Wij proeven al onze wijnen die wij verkopen, zelfs al wijzigt de jaargang. Wat dit betekend is dat wij daadwerkelijk de smaken kennen. Deze smaken in de wijn zullen wij dan zo goed mogelijk vertalen naar uw gerecht. In eerste instantie kijken wij altijd naar het hoofdbestanddeel van de maaltijd en daarna gaan wij onze keuze verfijnen nadat u de resterende ingrediënten aangeeft. Een raspje citroen of een rijke vleessaus in plaats van groene kruiden, kan de wijn qua regio en smaak volledig doen wijzigen. Dit is om de juiste balans te vinden.

Beste assortiment selecteren voor u onder de tien euro: Zeker ook een trots in onze winkel is het assortiment onder de 10 euro, wij staan bekend om het best geselecteerde assortiment van groot Den Haag. Om het assortiment onder de 10 zo sterk te maken proeven wijn per jaar meer dan1000 wijnen. In deze prijsklasse is er heel veel kwaliteitsverschil en is daarom een behoorlijke uitdaging.

Wijnen uit Jubileum jaren Bent u op zoek naar een wijn die de 5,10,20 of misschien zelfs 50 jaar moet overbruggen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hier in de loop der jaren een specialiteit van gemaakt om wijnen te vinden die dit aankunnen. Naast wijnen hebben we ook een ruime selectie aan ports en andere versterkte wijnen die zelfs een eeuw oud kunnen worden. Op dit moment tellen wij aaneengesloten 70 jaren op rij, terug tot 1950.

Waar je de beste producten kan halen Naast wijn hebben wij een passie voor eten en weten wij in Den Haag en omstreken de betere adressen voor verschillende producten. Waar haal je de lekkerste bonbons of het malste vlees. Op al dit soort vragen kunnen wij antwoord geven.

Waar je het lekkerste kan eten Naast dat wij zelf graag uit eten gaan, wisselen wij onze ervaringen graag uit met onze klanten waar mensen het lekkerste eten en dan tevens gelet op de prijs/kwaliteit en verassing, of liever een restaurant met heerlijk comfort food, schenken ze daar lekkere wijnen.