Kalfvlees

€9.95
In het glas: Speelse, sappige smaak met jeugdig rood fruit als dat van aardbei en kers. Subtiele vanilletonen door een korte houtrijping van slechts enkele maanden.   Vinificatie: Nadat de Tempranillo druiven met de handgeplukt zijn, wordt de wijn vergist en gedurende ongeveer vier maanden bewaard op houten vaten (semi-crianza)....
Het familiebedrijf Arduini teelt sinds 1940 druiven in het hart van het Valpolicella-gebied ten noordwesten van Verona in het district Veneto. De druiven werden tot 2002 voornamelijk verkocht aan de grote wijnhuizen in de Valpolicella. In 2002 werd echter een nieuw pand in gebruik genomen, waar de wijnen volgens ‘the...
 Deze wijn is een terugkeer naar de "wortels" van Mauro Molino, naar de schoonheid, locatie en eigenheid van de plekken waar opa Giuseppe geboren is: de Monferrato heuvels. The prachtige Leradici wijngaard loopt uit tot de voet van het kasteel van Burio, in de gemeente van Costigliole d'Asti, een van...
Rode wijn uit Barbera d’Alba - 🇮🇹 Italië In het glas Mooi van kleur en erg geurig. Aanwezigheid van kersen, pruimen samen met karamel en vanille. De smaak Een heerlijke Barbera! Een volle en fruitige wijn met een lange afdronk. De smaak van kersen eiken en chocola zijn in balans...
Het Argentijnse Kaiken is in 2002 door de Chileens wijnproducent Aurelio Montes opgericht. Zij hebben drie wijngaarden in Mendoza en één in Salta (voor de Torrontès). De drie wijngaarden in Mendoza variëren in hoogte van 950 tot 1250 meter. Er komen wijngaarden voor in pergolavorm, met draadgeleiding en als gobelet...
Frédéric Magnien werd in 1969 geboren, en vertegenwoordigt de 5e generatie wijnboeren van de familie Magnien. Al vroeg hielp hij zijn vader in de wijngaarden en volgde hij een opleiding aan het Lycée Viticole in Beaune.In 1986 loopt hij stage bij Jean Noël Gagnard in Chassagne Montrachet. Van 1987 tot...
Spinner