Producten

Hoewel de meeste druiven in de omgeving naar de plaatselijke coöperaties gaan, maakt de familie Bour zijn wijnen in eigen beheer. Inmiddels telt het domein bijna 70 hectare kalk- en kleihoudende kiezelgrond beplant met verschillende stokken met een gemiddelde leeftijd van dertig  jaar. De nadruk ligt op het maken van...
Omdat ze niet blij of tevreden waren met de (barrel) Monkey Shiraz, zijn ze nog een stapje verder gegaan met de fruitige intensiteit van de bizar goede Syrah Viognier Coco Rôtie. Dit kunnen wij zeker waarderen en daarmee hopen we dat jij dat ook kan. Het verhaal In 638 na het begin van...
De druiven worden met de hand geoogst en voorgekoeld voorafgaand aan het vinificatieproces. Waarna ze met de hand gesorteerd worden om onrijpe druiven te verwijderen. De fermentatie vindt gedurende twee weken plaats in eiken tanks én in roestvrijstalen tanks. De malolactische gisting en rijping vindt plaats in houten vaten van...
Spinner